Door u in te schrijven voor een massage, cursus of andere boeking, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden van NovisMom. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 90107713, hoofdvestiging Tuba 7 te Oud-Beijerland. Contact: Sharon@novismom.com  Telefoon: 0623839378 www.novismom.com

Artikel 1 – Toepassing van algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding die op enig moment tussen Novismom met een contractpartner, hierna te noemen cursist of afnemer, van toepassing is of wordt.

Iedere rechtsverhouding met Novismom wordt beheerst door deze voorwaarden en slechts in gevallen indien daarvan schriftelijk is afgeweken, kunnen deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk buiten toepassing worden gesteld.

De onderhavige voorwaarden zijn vermeld op de website Novismom onder ‘algemene voorwaarden’ en op boekingsplatform Ave Esthetique. Op verzoek wordt een iedere een exemplaar van de voorwaarden verstrekt.

Zodra er een dienst is gekocht of geboekt, wordt verondersteld dat kennis is genomen van de voorwaarden en gaat de te noemen klant akkoord met de onderhavige voorwaarden.

Indien een bepaling of een deel van de bepaling in deze voorwaarden strijdig is met een wettelijk voorschrift, Europese Richtlijnen of onredelijke bezwarend wordt geacht zal uitsluitend de betreffende bepaling(en) of deel van de bepaling(en) buiten toepassingen blijven. Al het overige in deze voorwaarden blijft in dat geval onverkort van toepassing en zal gelden tussen partijen. NovisMom is in dit geval toegestaan vervangende richtlijnen door te voeren die wel in lijn zijn met het wettelijk voorschrift, Europese Richtlijnen.

Artikel 2 – Gegevens en AVG

Alle data (mailadressen, inschrijfformulieren, betalingsinformatie) die in ons bezit komt doordat een klant zich aanmeld voor de nieuwsbrief, een opleiding, cursus of informatie aanvraagt, bestemd voor NovisMom/Ave Esthetique, zal alleen gebruikt worden door en voor NovisMom/Ave Esthetique.

Mailadressen worden gebruikt voor contact in verband met NovisMom en de mailing waarvoor de klant zich ten allen tijde kan afmelding.

Artikel 3 – Geheimhouding

Alle informatie die door klant tijdens lessen, massages of workshops verstrekt wordt is vertrouwelijk voor Sharon van Nieuwenhuijzen van NovisMom.

Artikel 4 – Aanmelden

Aanmelden voor lessen en massages gaan via Whatsapp of telefonisch 06-23839378.

Na betaling is de aankoop definitief en zijn de algemene voorwaarden pas van toepassing.

Iedere consument die zich aanmeld voor lessen/massages/workshops van NovisMom geldt 14 dagen bedenktijd. Na boeking en afnemen dienst vervalt deze bedenktijd.

Artikel 5 – Tarieven en betaling

De tarieven zijn terug te vinden op de website van NovisMom en in de shop van Ave Esthetique. Bij afwijking zijn tarieven op NovisMom altijd leidend.

Door u aan te melden via NovisMom voor een les/massage of workshop wordt u direct doorverwezen naar een betaallink en gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden die vermeld staan bij de aankoop.

Andere betaalwijze zijn enkel mogelijk na schriftelijke goedkeuring van NovisMom. Indien je een (aangepaste) factuur wilt van de betaalde les of cursus, kan je mailen naar sharon@novismom.com. Binnen 7 werkdagen zal je een factuur ontvangen.

Zonder betaling is er geen recht op deelname aan lessen/massages of workshops.

Artikel 6 – Annulering door deelnemer

Na aankoop boeking , is het niet mogelijk om deze aankoop binnen  48 uur voor de betreffende datum te annuleren. Er kan een nieuwe datum gepland worden, indien er meer tijd tussen zit dan 48 uur.

Artikel 7 – Overmacht en annulering door NovisMom

Mocht door overmacht aan de kant van NovisMom de les/ massage of workshop niet door kunnen gaan, dan is NovisMom gerechtigd de boeking te verschuiven, de locatie te veranderen of het geheel te annuleren. In geval van annulering zal het betaalde bedrag worden teruggestort.

Buitengewone omstandigheden leveren voor NovisMom altijd overmacht op, die NovisMom ontheft van haar verplichtingen en is gerechtigd om een gesloten overeenkomst te annuleren of op te schorten totdat de buitengewone omstandigheden hebben opgehouden te bestaan. Bij blijvende overmacht is NovisMom ontslagen van haar verplichting de overeenkomst na te komen.

Bij ziekte of uitval van de behandelaar zal de klant zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld. Uitval van behandelaar is geen reden voor kosteloze annulering of restitutie. Zie hiervoor artikel 7.2.

Mocht de benodigde groepsgrootte van minimaal 3 deelnemers niet behaald worden, dan behoudt NovisMom zich het recht voor om de activiteiten te annuleren of de datum te verplaatsen.

Artikel 8 – Aansprakelijkheid

Iedereen die op grond van overeenkomst met NovisMom deelneemt lessen/massages of workshops , dient zich te realiseren dat in het algemeen, dit soort activiteiten een bepaald risico op blessures met zich mee kan brengen.

Deelname aan de activiteiten van NovisMom geschiedt op eigen risico.

Er wordt door NovisMom geen aansprakelijkheid aanvaard voor blessures en/of schade geleden als gevolg van deelname.

Ook voor mogelijke schade die ontstaat door andere diensten of adviezen van NovisMom is zij niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die daardoor geleden mocht worden. Noch is NovisMom aansprakelijk voor schade die ontstaat doordat bepaalde cursussen en/of diensten niet op de overeengekomen datum uitgevoerd kunnen worden.

Mocht NovisMom in voorkomend geval aansprakelijk worden gesteld en gehouden, zal NovisMom in slechts aansprakelijk zijn voor zover de schade valt onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Bij twijfel omtrent de fysieke of psychische capaciteit van een klant aan een les/massage of workshop zal  NovisMom altijd verlangen dat een adequate medische verklaring wordt geproduceerd. Nadat NovisMom kennis heeft genomen van de inhoud van die verklaring zal in nader overleg met de klant bezien worden of al dan niet voortzetting van de les/massage of workshop mogelijk is. 

NovisMom is niet aansprakelijkheid voor enige schade en diefstal dat veroorzaakt is bij NovisMom. Schade aan eigendommen van de locatie, veroorzaakt door een deelne(e)m(st)er zullen worden verhaald op de deelne(e)m(st)er.

Artikel 9 – Materiaal en cursusmateriaal

Op al het door NovisMom verstrekte materiaal behoudt NovisMom zich alle intellectuele eigendomsrechten en overige rechten voor en de inhoud blijft onvervreemdbaar eigendom van NovisMom. Voor een in strijd met deze bepaling verrichte handeling heeft NovisMom recht om aanspraak te maken op een volledige schadevergoeding.

Materiaal dat door NovisMom ter beschikking wordt gesteld is uitsluitend bestemd voor degene, voor of ten behoeve van wie NovisMom de overeenkomst heeft afgesloten. Het is niet toegestaan dit materiaal te kopiëren of aan derden ter hand te stellen.

Door NovisMom ter beschikking gestelde video’s (dvd, digitaal) en studieboeken vallen – voor zover daar niet tevens rechten van derden op rusten – onder de intellectuele eigendomsrechten en overige rechten van NovisMom.

Artikel 10 – Klachten procedure

Indien een klant een klacht heeft, wordt zij verzocht direct, doch uiterlijk binnen twee weken contact per mail op te nemen met NovisMom. Er zal in een vertrouwelijk gesprek geprobeerd worden de klacht naar tevredenheid binnen 4 weken te verhelpen.

De klacht zal vertrouwelijk worden behandeld, geregistreerd worden en 24 maanden worden bewaard.

Artikel 11 – Gebruik logo, naam en copyright

Voor gebruik van het logo, inhoudelijke informatie, de naam “NovisMom” door personen of organisaties moet altijd voorafgaand toestemming worden gevraagd aan de eigenaar via Sharon@novismom.com

De copyright en eigendomsrecht van het cursusmateriaal berust bij NovisMom. Zie artikel 9.

Algemene voorwaarden NovisMom, 15 mei 2023