C-Scar Love – Keizersnede Litteken Behandelen

C-Scar Love is de specialist in Zuid-Holland, in Oud-Beijerland (onder de rook van Rotterdam) voor het behandelen van jouw Golden Scar. Door middel van een behandeling voor jou persoonlijke situatie, zorgen we ervoor dat je keizersnede kan herstellen.

Voor je eerste behandeling van een uur betaal je €75,-. Vervolg afspraken van een half uur kosten €45,-. Tijdens de eerste behandeling adviseer ik hoe veel behandelingen jouw litteken nodig heeft, uiteraard is dit vrijblijvend.

Locatie: Prinses Irenestraat 6B, Oud-Beijerland

Stuur mij gerust een berichtje voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak


Is jouw litteken gevoelig (of juist gevoelloos), trekkerig of hangt er een flapje huid overheen? Je kunt hier zeker wat aan doen. Door je litteken te behandelen bij NovisMom kan je ervoor zorgen dat je litteken soepeler wordt of zelfs vervaagd. Door te kijken naar jouw situatie, passen we de behandeling aan op wat jij & je Golden Scar nodig hebben. Door middel van speciale massagetechnieken, olie, cupping, moxa en of tapen zorgen wij voor een optimaal herstel.

Wij kunnen je helpen bij de volgende klachten:

ʚ Pijn aan schaambot bij opstaan

ʚ Gevoelloosheid

ʚ Lage rug pijn

ʚ Bobbelig litteken

ʚ Looks van het litteken

ʚ Minder gevoel in de core

ʚ Dragen van een spijkerbroek is pijnlijk

ʚ Pijn in rug, nek of benen

ʚ Litteken brandt, trekt

ʚ Niet bewegen zonder pijn

De C-Scar Love behandeling staat volledig in het teken van jouw keizersnede. Doordat we ruimte hebben voor mentale verwerking van je bevalling en de fysieke aanpak kunnen we ervoor zorgen dat de huid beter hersteld. We zullen aan de hand van jouw specifieke klachten een persoonlijk behandelplan toepassen. Dit kan bestaan uit diverse massage technieken en speciale oliën, het gebruik van cupping, moxa en of tapen. Hierdoor kunnen we zorgen voor een beter herstel van het litteken en de huid rondom het litteken. Verklevingen, stress en spanning verdwijnen.

Stuur mij direct een berichtje voor een afspraak of vragen!

“Prachtige Review van Bianca”

Wat gaan we doen?

ʚ Je ontvangt een formulier die jij voor het consult mag invullen

ʚ Tijdens het consult lopen we het formulier langs, bespreken het behandelplan & is er tijd voor jouw bevalverhaal

ʚ Vervolgens gaan we aan de slag met de behandeling van jou Golden Scar

ʚ Door middel van de juiste massagetechnieken, cupping, olie, moxa en of tapen behandelen we jou keizersnede op wat het litteken en de huid nodig heeft

ʚ Ik geef je tools mee om er thuis mee aan de slag te gaan, zodat jij thuis het litteken verder kan verzorgen

ʚ Na het consult ontvang je een Ebook met extra tips over het herstel van je keizersnede.

ʚ Heb je vragen, wil je overleggen of twijfel je ergens over? Via WA help ik je graag!

Heb jij een geplande keizersnede? Ook dan kun je alvast voor een Consult gaan, je ontvangt namelijk een extra cadeautje! Een Ebook met alles omrent de keizersnede! Wat kun je verwachten tijdens een keizersnede, waar kun je rekening mee houden & hoe kun jij je alvast voorbereiden op het herstel!


Voordelen van een C-Scar Love behandeling

ʚ Elk type huid, litteken en keizersnede is anders. We kunnen je Golden Scar op een persoonlijke manier behandelen door de diverse technieken die mogelijk zijn bij NovisMom

ʚ Door het bindweefsel te masseren wordt de huid steviger en gezonder

ʚ Striae en de zichtbaarheid van je litteken verminderen doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd

ʚ Het collageen in je huid kan beter herstellen doordat afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd

ʚ Onderhuids weefsel wordt zachter en de elasticiteit van je huid wordt bevorderd

ʚ Verklevingen komen los en blokkades worden opgeheven

ʚ Je huid herstelt van een eventueel trauma en je voelt je na de behandeling mentaal en fysiek sterker


C-Scar Love EBook – At home

Bestel nu een Ebook voor extra tips over het herstel van je Golden Scar, zodat jij thuis aan de slag kan gaan met jouw litteken.

ʚ Je ontvangt de massage technieken die jij kan toepassen op je litteken en rondom je litteken

ʚ Welke olie je het beste kunt toepassen

ʚ Voeding en Supplementen advies met focus op herstel voor het lichaam en gezonde huid

ʚ Houdingen, oefeningen & ademhaling

ʚ En nog veel meer..

Heb jij een geplande keizersnede, schaf alvast een Ebook aan! De volgende onderwerpen komen aan bod: wat kun je verwachten tijdens een keizersnede, waar kun je rekening mee houden & hoe kun jij je alvast voorbereiden op het herstel!

ʚ Wat kun je verwachten tijdens een keizersnede, welke keuzes heb je en hoe kun jij je voorbereiden ?

ʚ Wat kun je alvast aanschaffen voor na de keizersnede

ʚ Welke oefeningen kun je toepassen na een keizersnede

ʚ Alle informatie over herstel van een keizersnede voor de eerste 6 weken na bevalling

Bestel nu je Ebook voor maar €10,- en ontvang €5,- korting op je eerste behandeling!



“C-Scar Love, Because you’re worth it!”

ʚ Sharon van Nieuwenhuijzen, NovisMom

Geniet van de specials na het boeken van jouw C-Scar Love

jenniferkooijman.fotografie (instagram)

Ontvang een mooie korting op je favoriete shoot. Zwangerschaps- of newbornshoot

&

Ontvang een mooie korting op je eerste zwangerschapsmassage of kraammassage


FAQ

ʚ Hoe veel behandelingen heb ik nodig? – Dat ligt aan de conditie van jouw Golden Scar. Na het invullen van het formulier en het bekijken van jouw litteken kan ik een concreet behandelplan aanbieden. Een vervolg consult is voor een lager tarief te boeken. Vraag naar de prijzen voor een vervolg consult.

ʚ Kun je na 1 behandeling al verschil merken? – Na 1 behandeling kun je al wezenlijk verschil ervaren en of zien. Door thuis verder er mee aan de slag te gaan, kun je het herstel alleen nog maar meer bevorderen.

ʚ Ik heb 1 jaar geleden een keizersnede gehad, kan ik dan nog steeds langskomen? – Jazeker, zelfs na jaren kunnen we nog aan de slag met het litteken! Het lichaam én litteken kan na 1 jaar nog steeds behandeld worden en herstellen.

ʚ Wanneer kan ik starten met een C-Scar Love behandeling? – Starten mag na 6-8 weken mits het litteken goed geheeld en dicht is

ʚ Doet een behandling C-Scar Love pijn? – Een behandeling mag geen pijn doen, wanneer je last hebt tijdens één van de toegepaste technieken, passen we de behandeling aan zodat het alsnog de juiste werking heeft en voor jou haalbaar is in de pijngrens. Over het algemeen kan het wat gevoelig voelen maar zal de behandeling geen pijn doen.

ʚ Wat is cupping? – Cupping is een eeuwenoude therapie die al meer dan 3000 jaar in China wordt toegepast. Halverwege de 19e eeuw deed deze behandelmethode haar intrede in Europa en inmiddels wordt het steeds vaker toegepast. Net als bij een bindweefselmassage wordt er bij cupping tot diep onder de huid gemasseerd. De doorbloeding van het fasciale netwerk wordt gestimuleerd en het bindweefsel wordt losgemaakt. Hierdoor ontdoet het lichaam zich sneller van afvalstoffen. Cupping is als keizersnede littekenbehandeling zowel geschikt voor jonge als oude littekens, maar toch geldt voor een keizersnede litteken dat je niet te vroeg moet starten met behandelen. Je kunt er 6-8 weken na je keizersnede mee beginnen. Je litteken zal door cupping niet verdwijnen, maar het kan wel vervagen en het wordt soepeler doordat verklevingen worden losgemaakt.

ʚ Hoe voelt cupping? – Hoe je cupping als behandeling ervaart verschilt per persoon. Het kan zowel prettig aanvoelen als onaangenaam. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid verklevingen rondom je litteken. De behandelingen worden opgebouwd en de pijngrens wordt niet opgezocht. Voor de meeste mensen voelt cupping aan als een stevige massage. Tijdens de behandeling kunnen er lokaal rode plekken ontstaan door de afvalstoffen die vrijkomen. Maar geen zorgen, dit is normaal. De plekken verdwijnen vanzelf weer na een paar dagen. Na een cupping sessie voel je je mentaal en fysiek vaak een stuk beter! Je bloedsomloop wordt door cupping gestimuleerd en het ‘verkeer’ van voedings- en afvalstoffen komt weer op gang.

ʚ Wordt deze behandeling vergoed? Vraag het na bij je zorgverzekering. In sommige gevallen kan de keizersnede litteken behandeling vergoed worden

ʚ Wat is Moxa therapie? – Moxa therapie is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze. Je werkt hierbij vaak met meridiaanpunten. Met moxa kan je er voor zorgen dat de energie stroming weer op gang wordt gebracht en de meridiaanpunten weer hesteld worden. In een moxastick zit overwegend Bijvoetskruid. Bijvoetskruid werkt helend voor de huid en zorgt voor een betere doorbloeding. Moxa kan goed bijdragen aan het herstel na een keizersnede. De warmte die vrij komt van de moxastick geeft een goede doorbloeding en stimuleert het lymfestelsel. Het litteken kan hierdoor herstellen, de pijn neemt af, wordt zachter en het gevoel komt terug.