Tijdens de Beval Retreat leer jij over verschillende aspecten van de bevalling. Dit gaat onder meer over verschillende stadia van de bevalling, ademhalingstechnieken en houdingen tijdens de bevalling. Het doel van de retreat is om je voor te bereiden op de bevalling en te helpen een geïnformeerde keuze te maken over de bevalling. Daarnaast kan het je helpen meer zelfvertrouwen te krijgen tijdens de bevalling en beter te begrijpen wat er gebeurd en hoe je hierop kunt reageren. Hierdoor sta je zelf meer in je kracht tijdens de bevalling. De beval retreat is informatief, praktisch en nuchter!

“Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die goed voorbereid zijn, beter kunnen inspelen op wat er gebeurd tijdens een bevalling. Hierdoor kijken ze er positief op terug en hebben ze minder behoefte aan pijnstilling”

Deze cursus is te volgen in groepsverband of in een privé sessie.

Een Groepsessie op 20 oktober van 10.00 – 14.00 | €140,-

Dit gebeurd in kleine groepen, van max 8 dames. Alleen dames, zodat de focus volledig ligt op wat jij nodig hebt. Na de cursus ontvang je de Ebook en kun je eventueel thuis aan de slag samen met je partner. Zo leer je te kijken waar jij behoefte aan hebt tijdens de cursus dag en kun je dit na deze dag toelichten, bespreken en oefenen samen met je partner.

♡ Locatie: Curieweg 9 | Spijkenisse | UPyoga

♡ Wanneer: Het beste is om de masterclass tussen de 20 – 35 weken te volgen

♡ Duur: De masterclass zal 4 uur duren. Daarnaast ontvang je digitaal nog een Ebook om thuis alles nog door te nemen en er mee aan de slag te gaan.

♡ Inclusief: Bevalcursus cursus, digitale Ebook, Zwangerschapsyoga, meditatie, houdingen, ademhalingsoefeningen, informatie over voeding, massage, notitieboekje, pen, intentiekaarten & lunch. Alle attributen die we deze dag nodig hebben zijn aanwezig. Denk aan Rebozo handdoeken, Beval bal, kaartje trekken en een volledige presentatie.

♡ Deze dag staat in het teken van ontspanning, aandacht voor jou en je kindje, nuchtere informatie over de bevalling. Geniet van me-time voor jezelf en bereid je voor op de bevalling.

Een privé sessie met partner: €185,-

♡ Locatie: bij jou thuis

♡ Wanneer: Het beste is om de masterclass tussen de 20 – 35 weken te volgen

♡ Duur: De masterclass zal maximaal 2 uur duren. Daarnaast ontvang je digitaal nog een hand out om thuis alles nog door te nemen en er mee aan de slag te gaan.

♡ Inclusief: Masterclass van 2 uur + benodigde attributen, digitale hand out, koffie/thee + wat lekkers

♡ Zelf meenemen: notitie blokje + pen, grote hydrofiele doek/draagdoek

Ook is de cursus te volgen zonder partner. Met de hand out kun je thuis samen aan de slag.

Nieuwsgierig naar de eerstvolgende groepssessie? Stuur mij gerust een berichtje.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een beval/zwangerschapscursus. Check de voorwaarden van jouw zorgverzekeraar.